Poltron KLT6220 N9 New

Dërgesa Brënda Ditës

Çmime Konkuruese

Cilësi e Lartë

Sensor Grafie DVS-100

Dërgesa Brënda Ditës

Çmime Konkuruese

Garanci

Autoclave RA18A

Dërgesa Brënda Ditës

Çmime Konkuruese

Garanci

Më të Shiturat

 • Poltron KLT6210 N2

 • Mobile bleaching unit RB58

 • RT188 Endo motor with apex locator

 • Zbardhues Max 5 Beyond

 • Micromotor Strong 207S

Produktet e Reja

 • Zbardhues Max 5 Beyond

 • Micromotor Strong 207S

 • Mikromotor Strong 210

 • Mikromotor Forte 200@

 • Surgical Handpieces

 • Traus Sip10

 • Hidroksid Kalcium Paste me Jodoform -Diapex

 • Dia Proseal

 • Absorbent Paper Points 04&06

Newsletter

Info

Mënyra Pagese

Në TechnoDental ju mund të paguani me Transfertë Bankare në momentin që kryeni porosinë ose në Dorë në momentin qe produktet mbërrijnë tek ju.

Nëse ju nevojitet ndihmë

Për çdo problem që mund të keni apo sqarim që ju nevojitet mund të na kontaktoni nëpërmjet email-it ose telefonit tonë në çdo kohë. Do jetë kënaqësi për ne tju shërbejmë dhe të gjejmë zgjidhje për cdo problem tuajin.

Gjeni atë që kërkoni

Ne besojmë se plotësojmë nevojat tuaja në lidhje me produktet, por gjithsesi pranojme edhe sugjerime për produkte të reja që ju nevojiten dhe ndoshta mungojnë ne dyqanin tonë. Jemi të hapur për cdo sugjerim apo rekomandim, në mënyrë që së bashku të krijojmë rrjetin më të kompletuar të kësaj fushe.

Mirësevini në TechnoDental. Kompania jonë ofron një larmi të gjërë produktesh Dentare në mënyrë që të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja. Qëllimi ynë është të bëhemi partneri juaj kryesor duke ju ofruar produkte të cilësisë së lartë, çmime konkuruese dhe garanci. Suksesi ynë varet nga suksesi juaj, prandaj edhe ne do jemi gjithmonë pranë jush.

Shërbim 24 Orë

Duke u nisur nga ky profesion kaq delikat dhe i rëndësishëm për shëndetin e njeriut, është detyrim për ne që të jemi pranë jush 24 orë në ditë duke ju ofruar një shërbim të specializuar dhe ekspres.

Garancia

Të gjitha produktet që ne ofrojmë kanë kaluar një seri kontrollesh duke nisur që nga partnerët tanë nëpër botë ku ne furnizohemi dhe deri në ditën e dërgimit drejt klientit dhe zotërojnë garanci të plotë.

Servisi

Vetëm garancia nuk mjafton për një produkt, por është edhe servisi që i shton jetgjatësinë. Specialistët tanë janë në dispozicion për mirëmbajtjen e produkteve tona brënda apo jashtë garancisë.